PSO borger - brugervejledning

Skrevet af

 

forsideHer på denne side kan du se en oversigt over funktionerne på PSO borger, et netværk for borgere, brugere, pårørende og det faglige personale med tilknytning til CFD. Uanset om du er tilmeldt, eller overveje at gøre det, er det en god idé at bruge 5 minutter på at læse denne side igennem, og hvis du synes der er noget du ikke får svar på, kan du når du er logget ind, skrive det under kommentarer som er placeret nederst på denne side.

Rigtig god fornøjelse med PSO borger!

Tilmelding

tilmelding bjælke

Borgere, brugere, pårørende og det faglige personale med tilknytning til CFD kan tilmelde sig. Da vi gerne vil sikre at uvedkommende ikke får adgang til vores netværk, skal man godkendes af en administrator.

Du finder knap til tilmelding øverst til højre på  forsiden i Værktøjs bjælken. Det er også her du logger ind hver gang du skal ind på PSO borger. Hvis du glemmer dit brugernavn eller adgangskode kan du få det sendt til din emailadresse. Klik blot på tegnet ? ligeledes på Værktøjs bjælken.

Tilmelding kræver at du har en emailadresse, og på denne vil du modtage beskeder fra administrator vedrørende din konto. Du vil også modtage beskeder når nogle vil i kontakt med dig, eller når der er opdateringer på netværket. 

Når du har skrevet dine oplysninger under tilmeldings formularen modtager du - 1. Mail med dit brugernavn og adgangskode. 2. Mail med et aktiveringslink som du skal klikke på. 3. En mail når du er godkendt af administrator. Denne sidste mail vil du modtage indenfor 24 timer. 


 Hjem/seneste aktiviteter

værktøjs menu

Status bjælke ser således ud når du er logget ind. Og herunder ser du status boks hvor du kan skrive tekst, dele billeder, video og oprette begivenhed. Under "Hvad vil du se" ( i aktivitetsstrømmen, dvs. alle status opdateringer) kan du vælge om du kun vil se status (tekst) billeder, video, begivenheder. Du kan også vælge at se KUN dig selv, og dine kontakter.

status I det lille tandhjul nederst til højre i status boks kan du vælge hvad du vil se som STANDARD. Du kan ligeledes vælge om det skal være enten ALT, STATUS OPDATERINGER, FOTOS, VIDEOER, BEGIVENHEDER, og KUN dig selv og kontakter. Dit valg bliver gemt og ikke ændret før du igen sætter standard visning.

Bemærk: Det kan være en en rigtig god idé at sætte en enkel visning for dem der ikke kan læse, så der f.eks KUN bliver vist fotos i aktivitets strømmen.


Din profil

profilNår du er logget ind kommer du til din profil side. Under din profil kan du skrive lidt om dig selv, og du kan ændre på oplysningerne 'om mig' ved at klikke på det lille tandhjul og 'Rediger Profil'

Du kan også se alle dine egne statusopdateringer, og en oversigt over dine kontakter, dine grupper, dine videoer og dine begivenheder.

Hvis du fører musen hen over profil billedet, kan du vælge 'skift profilbillede'

Du må meget gerne udfylde alle felter under kontakt Information, da andre derved kan finde dig på oversigtskort, som er ved at blive oprettet! Man kan også derved finde alle medlemmer som bor indefor et område.

Bemærk at din profil fungerer som en blog, så du kan skrive lidt om din egen dagligdag, og selv vælge om du vil dele det du skriver i statusopdateringen med andre. Du kan, som nævnt, vælge om det er medlemmer (alle kan læse med på væggen, dine kontakter, eller kun dig selv, der kan læse det du skriver.

 

 

 

 

  


Medlemmer og dine kontakter

medlemmerMedlemmer viser oversigt over alle medlemmer på PSO borger. Øverst vises 'udvalgte' medlemmer, som administratorer kan vælge at fremhæve for at de bliver mere synlige.

Dine kontakter er personer du gerne vil dele oplysninger med, skrive sammen med, og lære at kende. Under 'kontakter' kan du se en oversigt over alle dine kontakter.

Hvis man er i tvivl om hvem man kan kontakte, går man ind på 'hjem' og i højre kolonne ser man >medlemmer> og herunder 'alle medlemmer' og så kan kan se en oversigt over alle medlemmer på netværket. Man kan gå ind på enkelte profiler, se om det er nogle man gerne vil have som kontakt, og klikke ' tilføj kontakt'

Hvis den man kontakter gerne vil være din kontakt får du en besked både på mail, og under dine beskeder på pso-borger. Husk at den du tilføjer som kontakt måske vælger ikke at godkende dig som kontakt. Det skal man respektere og huske at man måske også selv vælger ikke at godkende en kontakt anmodning.

Under 'invitér dine kontakter' kan du inviterer personer som ikke er medlemmer endnu. Du skal blot kende deres email adresse, og huske at de SKAL have tilknytning til CFD for at blive godkendt! 

 

 


Dine Grupper

Gupper

Under 'alle grupper' kan du se en oversigt over grupperne, og ved at klikke på gruppens navn, kan du læse om den enkkelte, og tilmelde dig til gruppen. Hvis gruppen er privat, skal du afvente en godkendelse fra gruppe administratoren som du vil modtage på mail. 

Du kan tilmelde dig lige så mange grupper du ønsker. Dog er de fleste grupper private, og kræver godkendelse af gruppen administrator. Du tilmelder dig ved at klikke på den blå knap "tilmeld gruppe" som du finder placeret i gruppens coverbillede, i højre side.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Billeder

billederUnder 'billeder se de billleder du og andre har uploaded. Du kan oprette album, overføre billeder og redigere i dine billeder.

Når du opretter album kan du vælge hvem der skal kunne se det. Som standard er det sat til 'medlemmer' du kan også vælge at det kun er dine kontakter, eller kun dig selv, der kan se album.

Du kan oprette lige så mange albums du ønsker, men du kan kun uploade 40 billeder pr. dag, og billeder må max. være på 8 MB.

Du kan se alle billede albums ved at klikke på 'alle billeder' og herefter på de enkelte albums.

 

 

 

 

 

  


 Video

videoerUnder 'video' kan du se dine egne videoer, hvis du vel at mærke har tilføjet nogle!  

Under 'alle videoer' ser du ALLE videoer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Tilføj Video

tilføej video nyMan kan tilføje videoer ved at lave et link til video på youtube... 

Det vil sige, at du først skal uploade videoen til youtube, vælge del video, og kopierer link ind i 'link til video'

Man kan IKKE overfører video direkte til pso-borger server!

 

 

 

 

 

 

 

  


 Mine begivenheder

begivenhed

 Under begivenheder kommer du til oversigt over begivenheder.

Bemærk: Hvis begivenhed er oprette i Privat gruppe er det kun medlemmer i gruppen der kan se, og kan tilmelde sig til begivenhed.

 

 

 

 

 

 

 


Opret begivenhed

opret begivenhedOg alle kan selv oprette begivenhed. Du kan bestemme hvor mange der kan tilmelde sig, og du vil modtage mail besked når der er nogle der tilmelder din begivenhed. Hvis du skriver lokalitet (adressen og postnummer) på hvor begivenhed skal foregå, vil det blive vist på et oversigtskort, så dine gæster nemt kan finde vej.

I ruden "beskrivelse" kan du skrive tekst op uploade billeder til begivenheden.

 

 

 

 

 

 

 

 


Skriv kommentar!

Hvis der er noget du er i tvivl om er du meget velkommen til at skrive til os på mail. Du finder en mailformular øverst på denne side under 'kontakt' Hvis du er logget ind på siden kan du også skrive under 'skriv kommentar' nederst på denne side.

Vi glæder os til at se dig på pso-borger.dk! 

Læst 7106 gange

Seneste nyheder

  • Velkommen til Julebazar i Søborg 2023
    Kom og mød os på dagtilbud Søborg til en hyggelig dag sammen. I år også med bålaktivitet for børnene. Alle er hjertelig velkommen, og der…
  • Snør skoene - i morgen går det løs
    I morgen - fredagen før efterårsferien - afholder vi traditionen tro motionsdag i Søborg. Her er lidt praktisk information: Line og Vibeke byder velkommenRie står…
  • CFD’s fødselsdag!
    I år fejrer vi CFD’s fødselsdag torsdag den 1. juni.   Alle i CFD opfordres til at hejse flaget og markere vores fælles fødselsdag den…
  • Nu kan du søge Fælleslegatet for Døve 2023
    Fristen for ansøgninger er den 27. marts. Fælleslegatet for Døve uddeles i år, når vi fejrer CFD’s fødselsdag den 1. juni. Alle legatmodtagere får inden…
  • Julehygge i Café Keller – den 20. december 2022
    I Søborg inviteres alle beboere, brugere og medarbejdere til æbleskiver Alle beboere, brugere og medarbejdere i Søborg inviteres til æbleskiver og kaffe/te i Café Keller…
Til startsside PSO borger